Menakur Magasinet

Slik ble Anita kvitt hetetoktene

– Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.

Hetetokter kan være ordentlig plagsomt, det kan mange kvinner skrive under på. Det virke som om Anita Kristoffersen var rammet hardere enn de fleste. Slik beskriver hun de søvnløse nettene, som hun har opplevd mange av de siste årene:

– Det var litt som i eventyret om Askeladden og de gode hjelperne: Det var ti somre under dyna, så da måtte jeg slippe inn ti vintre. Det hendte ofte at jeg lå med en tynn sommerdyne og vinduet på vidt gap. Ute kunne det være helt nede i 40 minusgrader, men jeg var fortsatt like varm!

Det hendte ofte at jeg lå med en tynn sommerdyne og vinduet på vidt gap

Helseproblemer

Hun ler av det nå, men kraftig nattesvette og søvnmangel er ingen spøk for den som står (rettere sagt ligger) i det. For Anita la disse problemene stein til byrden. Hun lider av atrose, en kronisk tilstand som fører til at leddene svikter. Sykdommen kan være svært smertefull, og den har ført til at Anita er delvis ufør.

– I tillegg gjennomgikk jeg en stor ryggoperasjon for noen år siden, så du kan trygt si at jeg vet litt om helseproblemer. Likevel ser jeg lyst på livet. For meg er det viktig å være aktiv og ha et så godt liv som mulig, sier den blide 52-åringen.

Når formen er god nok, jobber hun i regi av Nav på biblioteket i hjembygda Folldal, nord i Østerdalen. Ellers går mye av tiden med til å holde to hester.

thor
Effektiv: Produktet ga rask effekt!

– Men det er klart: Uten søvn blir det så som så med livskvaliteten, konstaterer Anita. Hun forteller at hun også har slitt med udefinerte smerter, som meldte seg i forbindelse med overgangsalderen. Hun var stadig hos legen, men årsaken til smertene ble aldri funnet.

Var skeptisk, ble overbevist

Det store vendepunktet kom da en venninne anbefalte henne å prøve et kosttilskudd mot overgangsplager.

– Jeg sa ok, men hadde nok begrenset tro på at dette produktet kunne hjelpe. De ordene måtte imidlertid jeg spise i meg – med glede. Kort sagt er jeg kjempefornøyd med Menakur og kan ikke få fullrost det nok.

Våkner uthvilt og opplagt

Anita forteller at hun merket at noe endret seg allerede etter noen dagers bruk. Og etter kort tid slapp hetetoktene taket.

– Ja, du kan nesten si at de forsvant over natten, ler hun og forteller at smertene som plaget henne også ble borte. Mens nattesøvnen, den er tilbake.

– Det er ingen tvil om at god søvn er alfa og omega for almenntilstanden. Nå våkner jeg opplagt på morgenen og har mer energi i løpet av dagen. Av og til kommer hetetoktene på dagtid, men det tåler jeg, slår Anita fast.

Hun har ikke merket noen bivirkninger i forbindelse med Menakur, noe hun mener skyldes de 100 prosent naturlige ingrediensene.

– Jeg snakker varmt om Menakur overfor venner og kjente, og det er en glede å anbefale dette produktet. Jeg håper det kan bidra til at flere kvinner får en bedre hverdag.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.