Menakur Magasinet

Den skjulte overgangsplagen

Hetetokter og nattesvette er plager man i hvert fall kjenner. At det går raskt nedover med beinmassen i overgangsalderen er ikke like merkbart. Desto viktigere er det å forebygge.

Da du var barn, fikk du beskjed om å drikke melken din hvis du skulle bli stor og sterk! Melk og andre meieriprodukter er den viktigste kilden til kalsium, selve byggesteinen i skjelettet og beinvevet.

Porøse bein

Kalsium er viktig når vi er barn, men kroppen trenger dette mineralet senere i livet, også. Beinmassen vår vokser faktisk helt frem til vi er i midten av 30-årene. Deretter blir den sakte brutt ned, før utviklingen akselererer i og etter overgangsalderen. I løpet av 50-årene mister kvinner i snitt en halv til én prosent benmasse i året, før den negative trenden bremser noe opp.

Hormonelle endringer i overgangsalderen fører til tap av beinmasse – som gir større risiko for benskjørhet

For kvinner er det en særlig sterk sammenheng mellom overgangsalderen og redusert beinmasse. Grunnen er at kroppen slutter å produsere østrogen. I tillegg til en rekke andre kjente overgangsplager, fører hormonelle endringer til tap av beinmasse – som gir større risiko for benskjørhet.

En av tre kvinner har benskjørhet

Tap av benmasse er ikke like merkbart som andre overgangsplager. Nettopp derfor er det viktig å være oppmerksom på fenomenet. Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder benskjørhet (osteoporose), som mildt sagt ikke er noe å trakte etter. Brudd i håndledd, hofter og så videre gir store plager for den enkelte. I tillegg koster det samfunnet store beløp.

thor
Norske kvinner utsatt: I verdenstoppen for benbrud

Man kan forebygge benskjørhet ved å sørge for å få i seg nok kalsium gjennom kosten. I tillegg til meieriprodukter er grønne bladgrønnsaker, mandler, frukt, bønner, linser, sesamfrø med skall og nøtter kilder til mineralet. Hvis du ikke får deg nok kalsium, for eksempel på grunn av melkeintoleranse og/allergier), er kosttilskudd en god løsning.

Vitamin D + kalsium = sant

Som du helt sikkert vet, har de forskjellige vitaminene ulike egenskaper. D-vitaminets jobb er blant annet å sørge for at kroppen absorberer kalsium fra tarmen. Vitamin D er altså helt avgjørende for en sunn og normal beinbygning. Hvis kroppen ikke får tilført og utvunnet nok kalsium, vil den tære på lagrene i skjelettet. Dette unngår man altså ved å få i seg nok av «gullkomboen» kalsium/vitamin D.

thor
God effekt: Overgangsplagene er borte for May Ingunn

Kroppen omdanner sollys til D-vitamin. I tillegg er berikede meieriprodukter og fet fisk de viktigste kildene i maten vi spiser. Mange trenger dessuten tilskudd for å få i seg tilstrekkelig vitamin D, særlig i vinterhalvåret.

Livsstilen betyr mye

I tillegg til kosten, spiller livsstilen for øvrig en viktig rolle. Fysisk aktivitet er viktig hele livet, også i overgangsalderen. Ikke bare styrker det kondisjonen og musklene – trening er også viktig for å opprettholde et sterkt beinvev.

Menakur – et naturlig alternativ

Menakur er et norskutviklet naturpreparat som er utviklet spesielt for plager knyttet til overgangsalderen. Menakur kan erstatte tradisjonelle østrogenkurer når du vil gardere deg mot bivirkninger, og når du ønsker et naturlig alternativ til behandling med reseptbelagte medikamenter.

I dag bruker flere tusen kvinner Menakur mot typiske symptomer på overgangsalder, og mange opplever at plagene deres blir mindre eller forsvinner – helt uten bivirkninger. Det skyldes Menakurs unike sammensetning av naturens egne «legemidler»: urter, mineraler og vitaminer. Blant annet inneholder hver tablett en anbefalt dose av både kalsium og vitamin D. Dette tilskuddet bidrar til å forebygge tap av beintap og benskjørhet.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.