Menakur Magasinet

Dette kan du forvente av Menakur

Et naturlig hjelpemiddel i overgangsalderen. Slik fungerer det

Menakur er skapt for å brukes over tid, og som et hjelpemiddel gjennom hele overgangsalderen. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Menakur, samt hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Noen av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens det for andre tar 2-3 måneder

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt på sine plager relatert til for eksempel hetetokter, mens andre opplever endringer først etter et par-tre måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta dine tabletter hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at produktet skal hjelpe deg er på plass.

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Metabolske forstyrrelser

Generelt er det to typer metabolske forstyrrelser som er knyttet til fordøyelsessystemet. Den ene typen er problemer som skyldes at vi spiser eller drikker for mye eller for lite, noe vi bestemmer selv. Andre ernæringsforstyrrelser kan skyldes mangel på vitaminer og mineraler i dietten. Vitaminer og mineraler spiller en viktig rolle i normal metabolisme fordi de tilfører kroppen stoffer som kroppen selv ikke kan lage. Vitaminer og mineraler inngår derfor i det vi betegner som et sunt kosthold, og mangel på disse kan påvirke metabolismen negativt.

Menakur inneholder viktige vitaminer og mineraler som fungerer i synergieffekt. Daglig tilførsel av disse vitaminene og mineralene gir grunnlag for at produktets spesifikke virkning, i dette tilfellet mot dine overgangsplager – vil vise seg.

Hetetokter

Ovenfor har vi forklart deg hvordan dette med metabolisme spiller inn for hvilke effekt du kan forvente. Menakur inneholder planteøstrogener i form av ekstrakt fra soyabønner, rødkløver, alfalfa og linfrø. Disse planteøstrogenene har vist god effekt mot hetetokter. Det faktum at Menakur baserer seg på naturlige innholdsstoffer i form og planteøstrogener gjør at et regelmessig inntak over tid ikke er forbundet med bivirkninger. Produktet kan brukes hver dag.

thor
Kvitt hetetoktene: Flere av våre kunder har fått redusert sine plager markant

Planteøstrogenene er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som kan redusere hetetokter og gjenopprette hormonbalansen i kroppen.

Din overgangsalder

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse. Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere beinmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i beinmasse ved overgangsalder.

Ta vare på dine ben i overgangsalderen!

Når du har kommet i overgangsalderen er det viktig å være nøye med å få i seg virkestoffer som styrker ben. Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer.

Hva nå?

Bruk Menakur hver dag, innta en tablett i forbindelse med dagens første og siste måltid. Du kan også innta begge tablettene på en gang. Det viktigste er at du inntar din dagsdosering hver dag. Vi oppfordrer til regelmessig inntak over tid, slik at du kan få nytte av hele produktets spekter. Det er i dag flere tusen kvinner i hele Skandinavia som har fått bukt med sine overgangsplager. Det er vi naturligvis veldig stolte over!

May Ingunn er en av dem, og hun kan du lese mer om her.