Menakur Magasinet

– Et drømmeprodukt for oss over 60 år

Med alderen blir det desto viktigere å tenke på helsen sin. Jeg er så glad for at jeg har tatt vare på “benhelsen” min, sier Vanessa.

– Det er viktig å ta vare på ben og skjelett. Jeg er veldig glad for at dette har blitt et fokus for meg. Nå tar jeg Menakur hver dag – og da vet jeg at det er mye mindre sjanse for brudd i håndledd, hofter også videre. Vi eldre kvinner får jo lett brudd. Nettopp derfor er det viktig å være bevisst på det, sier Vanessa (61) fra København.

Utviklet for deg som har passert overgangsalderen

Når man har passert overgangsalderen blir problemer som hetetokter og humørsvigninger vanligvis mindre. Men de lave østrogennivåene kan i stedet lede til at slimhinnene blir tynnere og tørrere, noe som kan bidra til økt sjanse for infeksjon i underlivet. Og ikke minst, benmassen svekkes raskere i denne fasen. De hormonelle endringene fører til tap av beinmasse – som gir større risiko for benskjørhet og brudd.

– Jeg blir ikke syk!

Om du har passert overgangsalderen er Menakur perfekt for deg:

– Etter at jeg begynte med Menakur føler jeg meg mer motivert til å gjøre hverdagslige ting. Energien min har helt klart økt! Det er tydelig at produktet har en god effekt på meg, for jeg kan ikke huske siste gangen jeg var syk, sier en fornøyd Vanessa. – De problemene jeg hadde med slimhinnene er også borte. Det er en deilig følelse, sier Vanessa.

Jeg har ikke vært forkjølt på år og dag!

– Jeg ser mer positivt på det meste. Tidligere hadde jeg ofte smerter i ledd og muskler. Akkurat det er en saga blott, sier Vanessa. – Produktet er perfekt for meg.

Et produkt som holder deg frisk

Menakur er tilpasset til kvinner som har passert overgangsalderen, vanligvis i 60-års alderen. I denne alderen burde du tenke på benhelsen din:

– Mange av mine venninner har opplevd brudd, og mange har leddsmerter. Det har ikke vært noe problem for meg, og det er garantert på grunn av Menakur. Det er et fantastisk bra produkt, sier Vanessa.

thor
Over 60: Da er Menakur perfekt for deg!

– Menakur er uten tvil et produkt jeg anbefaler til alle. Jeg har flere venninner som bruker det nå. Alle er friske som fisker, ingen brudd i denne gjengen, ler Vanessa.

Vi feirer – prøv gratis

Vil du prøve Menakur for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til 0,- kroner, du betaler kun 79 kr. for frakt. Tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker!

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.