Menakur Magasinet

– En drøm i overgangsalderen

– Med overgangsalderen kommer hetetoktene, og det gikk ut over søvnkvaliteten. Det kjente jeg virkelig på. Men etter at jeg begynte med Menakur forsvant hetetoktene.

Dette forteller Trine (47 år) fra Stockholm til oss. Hun hadde såpass alvorlige problemer med hetetoktene, at hun var tvunget til å finne en løsning. Menakur ble en åpenbaring for henne:

– For meg gikk det utover livskvaliteten min. Jeg prøvde flere forskjellige midler, men jeg fikk ikke noe effekt. Til slutt var jeg nærme å bare gi opp. Men jeg fikk et tips fra en god venninne som skulle endre alt for meg. Jeg bestilte en pakke med Menakur, og 3 dager senere var pakken i postkassen min, sier Trine.

– Det var helt fantastisk. Produktet ga meg effekt med en gang, og hetetoktene avtok kraftig. Med Menakur har Trines hverdag blitt veldig mye bedre.

– Det er fantastisk å kunne sove hele natten uten å måtte våkne opp svett og klam. Nå våkner jeg opp uthvilt hver dag, sier en fornøyd Trine.

Beste produktet mot hetetokter

Menakur hjelper deg med å håndtere typiske problemområder i overgangsalderen, slik som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvigninger. Utover det inneholder Menakur virkestoffer som er viktig for din benhelse, slik som D-vitaminer, kalsium og magnesium.

thor

– Det tok ikke lange tiden før jeg merket effekten av produktet. Etter 1 måneds tid følte jeg meg lystigere til lags – så det hjelper mot humørsvigninger. Dessuten sov jeg jo mye bedre, og grunnen til det er nok at hetetoktene mer eller mindre er helt borte. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fant Menakur. Dette er et produkt jeg kommer til å bruke i hele min overgangsalder.

Prøv gratis denne uken!

– Jeg kan varmt anbefale det til alle andre kvinner i overgangsalderen. Om du leter etter et naturlig produkt som tar “knekken” på hetetoktene, og som samtidig får deg til å føle deg bedre, er Menakur produktet for deg. Alt blir så mye bedre, sier Trine til slutt.

Vi feirer – opplev effekten du også!

Vi feirer at vi har solgt over 60 000 pakker denne uken:

Vil du finne ut av om Menakur er noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til deg helt GRATIS. Du betaler kun 79,- for frakten. Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.