Menakur Magasinet

Har du enda ikke prøvd Menakur? Copy

For at du skal få den ekte Menakur følelsen, gir vi deg en måneds KOSTNADSFRI forbruk, levert rett hjem i din postkasse!

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått, og vi setter virkelig pris på alle de positive kommentarene fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

Vi gir deg en prøvepakke helt GRATIS. Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og en gang per husholdning. Kjøp her.

Alle kvinner i overgangsalderen burde prøve dette

Det sier flere og flere av våre kunder, og det gjør oss veldig stolte! Menakur™ er utviklet for å hjelpe kvinner i deres overgangsalder. Etter flere års produktutvikling lykkes vi med å skape et produkt utelukkende basert på naturlige ingredienser – men med samme effekt som reseptbelagte behandlinger med østrogen. Menakur er i så måte et helt unikt produkt på det norske markedet.

thor
Gir effekt: 9 av 10 kunder er fornøyd

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

Kampanje – prøv gratis!

Vil du prøve Menakur å se om det er noe for deg? Fyll i skjema nedenfor, så sender vi deg en GRATIS prøvepakke. Det eneste du trenger å betale er 79 kr for frakten. Dette tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker!

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.