Menakur Magasinet

Et godt alternativ for deg i overgangsalderen

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.

Flere års produktutvikling har gitt resultater, og det er i dag over 60 000 kvinner i hele Skandinavia som bruker Menakur regelmessig. Det er vi veldig stolte over. Den unike sammensetningen av ingredienser hjelper mot de aller fleste normale plagene under overgangsalderen, og spesielt hetetokter.

Hetetoktene forsvinner

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden opplever svært mange kvinner såkalte hetetokter. Menakur™ har bidratt til reduserte hetetokter for flere tusen norske kvinner, og for noen forsvinner de helt. Turid er en av dem. Les hennes historie her.

May Ingunn er også en av våre fornøyde kunder. Hun hadde prøvd omtrent alt, men ingen av produktene hjalp henne mot overgangsplagene. Menakur var et produkt som hjalp henne.

thor
May Ingunn: Ga meg rask effekt

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne. God søvn gir meg overskuddet jeg trenger både på jobb og på fritiden, sier May Ingunn.

Et naturlig alternativ

Hetetokter er ikke den eneste grunnen til å bruke Menakur. Hos mange kvinner er plagene i denne livsfasen mange og sammensatte. Humørsvingninger, lite energi, søvnforstyrrelser og spesielt hetetokter er typiske plager. Menakur kan med sine naturlige virkestoffer bidra til å minske plagene. I tillegg er Menakur med på styrke benbygningen, noe som er svært viktig for kvinner i overgangsalderen.

Menakur anbefales deg som ønsker et naturlig alternativ til reseptbelagt østrogenbehandling, og produktet er basert på helt naturlige virkestoffer. Det betyr at du kan bruke produktet regelmessig over tid – uten fare for uønskede bivirkninger.

Om du ønsker å prøve Menakur? Vi feirer over 60 000 solgte pakker i Skandinavia og gir deg et kjempetilbud på en prøvepakke. Fyll ut skjemaet! NB: Dette tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.