Menakur Magasinet

– Hetetoktene forsvant, og ble erstattet med økt livsglede

– Det var såpass plagsomt at det gikk utover livskvaliteten. Menakur ble rett og slett redningen min. Nå anbefaler jeg alle kvinner i overgangsalderen å prøve.

– Det er viktig med åpenhet rundt utfordringene man møter på i overgangsalderen. På den måten kan vi som opplever plager dele av våre erfaringer, slik at vi står bedre rustet til å både forstå og komme problemene til livs. Hetetokter er et eksempel på det, sier Merete (46 år) fra København.

– Vi var flere venninner samlet til vår månedlige strikkeklubb. Venninnene mine snakker åpent om alt, og denne gangen var det hetetokter vi snakket om. Vi er alle kvinner over 40 år så det er dessverre en naturlig del av hverdagen, ler Merete. Tilfeldigheter skulle ha det til at 2 av de allerede hadde brukt Menakur i 1 måned.

– Og begge opplevde svært reduserte hetetokter. Det pirret interessen til resten av oss. Så vi bestemte oss for å prøve hele gjengen, til sammen var vi 6 venninner. Det angrer verken jeg eller de på, for å si det mildt, sier en engasjert Merete.

Menakur fjernet hetetoktene

Nå har venninnene brukt Menakur i over 4 måneder, og alle skryter hemningsløst av det naturlige kosttilskuddet. – Vi har blitt kvitt hetetoktene hele gjengen. Personlig føler jeg at produktet har bidratt positivt på humøret mitt også.

Når vi treffes til vår strikkebklubb er ikke hetetoktene lengre et tema. Og det er jo helt fantastisk, smiler Merete.

thor
Merete: Ga meg en fantastisk god opplevelse 

– Produktet fungerte over all forventning. Nå anbefaler jeg Menakur til alle som opplever problemer i overgangsalderen. Menakur har ingen bivirkninger. Derfor er det enkelt å anbefale det til andre. Det vil gjøre meg glad viss enda flere får oppleve at hetetoktene forsvinner, erkjenner Merete.

Perfekt for deg i overgangsalderen

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

Hele 9 av 10 anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen

Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder.

– Det er godt å vite at jeg i tillegg får i meg det jeg trenger – for å opprettholde en sterk benhelse i årene som kommer. Ikke alle kvinner er beviste på dette, men det er faktisk viktig, avslutter Merete.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.