Menakur Magasinet

– Hetetokter på våren og sommeren

Den vanligste plagen norske kvinner i overgangsalderen opplever, er hetetokter. Hetetokter er en plutselig varmefølelse i kroppen, som kan være både ubehagelig og sjenerende. Kjenner du deg igjen? Spesielt om våren og sommeren er hetetoktene plagsomme. Menakur™ har blitt en løsning for mange Norske kvinner – og nå kan du prøve produktet GRATIS!

Redusert hormonproduksjon er som oftest årsaken til hetetokter. Dermed er kvinner i overgangsalderen en utsatt gruppe. Alle kvinner opplever hetetokter, og det er bare et spørsmål om hvor kraftige og plagsomme de oppleves.

Behandling

Kvinner som er plaget av hetetokter blir anbefalt å forsøke reseptfrie naturmidler med innhold av planteøstrogener, som for eksempel soya. Soya inneholder isoflavoner (hormonlignende stoffer), som kan hjelpe mot overgangsplager. Disse produktene kan brukes over tid uten fare for uønskede bivirkninger.

Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen

Menakur™ er et slikt tilskudd, og er basert på flere års produktutvikling. Denne uken har vi en kampanje hvor du kan prøve produktet GRATIS, bestill her.

Stadig flere Skandinaviske kvinner gjør Menakur til sitt foretrukne valg. Produktet er et norskutviklet naturpreparat som er utviklet spesielt for plager knyttet til overgangsalderen. Menakur kan erstatte tradisjonelle østrogenkurer når du vil gardere deg mot bivirkninger, og når du ønsker et naturlig alternativ som gjør at du blir kvitt hetetoktene!

Vi blir kvitt hetetoktene

Menakur™ har bidratt til reduserte hetetokter for flere tusen norske kvinner, og for noen forsvinner de helt. Turid trodde det var for godt til å være sant, så effektivt var Menakur for henne. May Ingunn opplever også fantastiske resultater med Menakur.

thor
Fikk kontroll: Med Menakur har May fått bukt med overgangsplagene

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Jeg er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

Kampanje – prøv gratis!

Vil du prøve Menakur for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til 0,- kroner, du betaler kun 79 kr. for frakt.
Dette tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.