Menakur Magasinet

Hurra, du er i overgangsalderen!

Vi lever i et samfunn som setter likhetstegn mellom ungdom og skjønnhet. Men akkurat som det er med vin, er ungdommen uutviklet og karakterløs, og det er først når den har fått modnet seg at den når sitt fulle potensial. Det er med andre ord på høy tid å slå et slag for modne damer!

Mindre mas, mer nytelse
Når du er ung, er livet fullt av mysterier og ting du må finne ut av. Du skal helst ha en spennende jobb, ha en kjæreste andre misunner deg, og reise til Instagram-vennlige steder i helgene. Du skal trene som om du skulle delta i OL, spise eksotisk mat og kle deg for det livsstilsmagasinene kaller «livets catwalk». Og når du får tid, kanskje en gang i begynnelsen av trettiårene, får du barn med den misunnelsesverdige kjæresten, og eksotisk mat blir omdefinert til det som faller ned på bordet mens du mater babyen. Fullt så ille er det vel kanskje ikke for de fleste, men mange vil nok kjenne seg igjen i at årene der du etablerer både familie og karriere, er preget av tidspress og stress.

Som en god vin
En eller annen romantisk franskmann (finnes det andre typer franskmenn?) har sagt at en kvinne er som en god flaske vin; den må modnes før den når sitt fulle potensial. Visst kan den drikkes når den er ung og fruktig, men for at tyngden og alle de gode smakene skal komme frem, bør den behandles forsiktig og lagres med tålmodighet. Dette gjelder for øvrig også menn, men der er ost en mer treffende metafor.

Spøk til side, men det er noe i denne sammenligningen. Mange kvinner forteller at de har det bedre med seg selv som førti–femtiåringer enn de hadde som trettiåringer, fordi de føler at de kan slappe av og nyte livet på en annen måte enn da de var yngre. Selvfølgelig er det lov å savne tiden da ungene var små og du og kjæresten var nyforelsket, eller andre sentimentale minner fra din tapte ungdom. Men da skal du også huske på at minner har en tendens til å trekke et slør over alle våkenetter og kjæresteproblemer, all prestasjonsangst og trang økonomi som også hører den tiden til. Som middelaldrende kan du senke skuldrene og la livet leke litt i stedet for hele tiden å haste fra ett sted til et annet.

Let’s talk about sex, baby …
En annen ting som kanskje ikke så mange er klar over, eller som det i alle fall ikke snakkes særlig mye om, er at overgangsalderen på ingen måte betyr slutten på sexlivet. Selv om overgangsalderen både påvirker sexlysten og gjør slimhinnene dine tørrere, er det viktig å huske at det finnes gode hjelpemidler, og at overgangsalderen går over. Etter hvert vil symptomene gi seg og kroppen stabilisere seg, og mange opplever da at de får «en ny vår», der de er mer selvsikre og avslappet, ikke minst når det gjelder sin egen seksualitet. Mange forteller også at sexlivet faktisk blir bedre etter overgangsalderen – det blir mindre hektisk og prestasjonsorientert og mer konsentrert om nytelse og intimitet – og at de har mer glede av både seg selv og partneren sin.

Husk at det er hjelp å få
Selv om overgangsalderen altså har sine positive sider, oppleves den som svært ubehagelig for mange kvinner. Tidligere fikk mange østrogen for å dempe symptomene, men østrogenbehandling har ofte bivirkninger som gir større ulemper enn fordeler. Det finnes dessverre ingen remedier som kan fjerne alle symptomer eller alt ubehag, men det finnes ting du kan gjøre som lindrer plagene og gir deg en bedre overgangsalder.

Det finnes også midler som hjelper mot plagene, for eksempel Menakur, som blant annet inneholder rødkløver, B6-vitamin, magnesium og alfalfa. Til sammen reduserer disse ingrediensene plager forbundet med overgangsalderen, slik at du kan slappe av og nyte reisen.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.