Menakur Magasinet

Ikke helt slik som du hadde håpet på?

Noen av våre kunder opplever dessverre ikke den effekten de hadde håpet på ved bruk av Menakur™. Det er viktig for oss å forklare at ting kan ta litt tid. Men, det hersker ingen tvil om virkningen ved regelmessig bruk.

Menakur™ er basert på ingredienser og virkestoffer som er helt naturlige. Menakur kan benyttes som en erstatning til medisinsk østrogenbehandling der hvor faren for bivirkninger er stor, eller man selv ønsker et naturlig og trygt alternativ med mye av den samme effekten.

Naturlig tar tid

Det at Menakur er basert på skånsomme og naturlige ingredienser gjør at produktet kan brukes over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Samtidig betyr det at effekten først melder seg etter regelmessig bruk over tid. Vi har kunder som opplever umiddelbar effekt, men i de aller fleste tilfeller vil det ta minimum 3-4 måneder før man opplever markante endringer. Disse tingene beror på metabolismen til hver enkelt. Den er høyst varierende fra person til person.

Bruk over tid gir effekten som flere tusen norske kvinner opplever

Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta dine tabletter hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at produktet skal hjelpe deg er på plass. Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Flere tusen kvinner bruker MenaKur

Det er allerede flere tusen norske kvinner som bruker MenaKur. Et regelmessig inntak har gjort at problemer som nattesvette, hetetokter, humørsvingninger og dårlig nattesøvn har forsvunnet for våre kunder. Det er vi naturligvis veldig stolte over! Hele 9 av 10 kunder anbefaler Menakur til andre kvinner i overgangsalderen. Vårt ønske er at alle kvinner i overgangsalderen skal oppleve en problemfri overgangsalder.

thor
Stadig flere fornøyde kunder: 9 av 10 anbefaler Menakur

Derfor vil vi at du skal gi Menakur™ den sjansen produktet fortjener. Bruk Menakur over tid, og opplev effekten du også!

Vi har nå hele 50% avslag!

Vi har nå en kampanje på prøvepakke med Menakur til 50%. Du betaler bare 174 kroner.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.