Menakur Magasinet

Kosttilskudd for kvinner i overgangsalderen

Det er ikke uten grunn at Menakur har blitt et kjempepopulært kosttilskudd.

Veldig mange kvinner i overgangsalderen ser etter naturlige løsninger på sine overgangsplager. Menakur er et kosttilskudd basert på flere års utvikling. Vi lanserte dette produktet for godt og vel 5 år siden, og vi har siden da solgt flere tusen pakker til like mange fornøyde kunder i hele Skandinavia.

Grunnen til det er ganske enkel. Produktet er basert på naturlige ingredienser, og utgjør med det et skånsomt alternativ, som viser gode resultater for stadig flere. Samtidig utgjør Menakur et trygt og naturlig alternativ til kunstig østrogen.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt med Menakur. Jeg følte meg mye bedre, smiler Turid.

Menakur: Naturlig og stadig mer populært!

Vi setter naturligvis stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder.

– Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er nå så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

Menakur hjelper deg med å håndtere typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Veldig mange opplever også bedre søvn. I tillegg inneholder Menakur vitamin-d, kalsium og magnesium. Dette er alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse i og etter overgangsalderen!

Vi feirer – prøv GRATIS

Vil du prøve Menakur å se om det er noe for deg? Vi feirer 60 000 solgte pakker, og gir deg en prøvepakke til halv pris! Du betaler bare 174 kroner. Du betaler ingenting for frakt. NB! Tidsbegrenset tilbud

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.