Menakur Magasinet

– Alle kvinner i overgangsalderen burde bruke dette

At stadig flere av våre kunder kommer med denne tilbakemeldingen, gjør oss unektelig veldig stolte! Vi feirer nå over 60 000 solgte pakker og gir deg muligheten til å prøve – helt GRATIS!

Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen. Etter flere års produktutvikling, klarte vi å skape et produkt basert på helt naturlige ingredienser, men med de samme effektene som reseptbelagt østrogenbehandling. Resultatet er helt unikt.

Kvinnens overgangsalder

Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være svært ubehagelige.

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden er det anbefalt å få bukt med problemene. Menakur er et glimrende tilskudd i så måte. Prøv GRATIS her (tidsbegrenset tilbud).

Blir kvitt hetetoktene

Menakur™ har bidratt til reduserte hetetokter for flere tusen norske kvinner, og for noen forsvinner de helt. Turid trodde det var for godt til å være sant, så effektivt var Menakur for henne.  Dette er Turid sin erfaring.

thor
Fikk kontroll: Med Menakur har May fått bukt med overgangsplagene

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Jeg er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

Stadig flere kvinner opplever effekten

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. I tillegg inneholder Menakur Vitamin-D, kalsium og magnesium – alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse.

Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen

Her i Norge ligger vi i verdenstoppen når det gjelder benbrudd, og kvinner er spesielt utsatt. Kvinner blir benskjøre i større grad enn menn fordi de i utgangspunktet har lavere benmasse, og fordi kvinner i tillegg får et drastisk fall i benmasse ved overgangsalder. Med Menakur er du sikret en regelmessig tilførsel av virkestoffer som er viktig for å opprettholde en sterk benhelse.

Kampanje – prøv gratis!

Vil du prøve Menakur for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til 0,- kroner, du betaler kun 79 kr. for frakt.
Dette tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.