Menakur Magasinet

May Ingunns hetetokter forsvant over natten

– Jeg har prøvd omtrent alt, men ingenting har hjulpet mot overgangsplagene mine. Menakur virket fra og med første dag!


May Ingunn Bye var i en desperat situasjon. Hetetoktene som først meldte seg for to, tre år siden, var i ferd med å gjøre livet svært vanskelig for henne. Problemet var verst om natten, og etter hvert førte det til at 51-åringen fra Narvik fikk alvorlige søvnproblemer. – Hetetokter og nattesvette er noe mange kvinner på min alder sliter med. For meg gikk det på søvnkvaliteten løs. Ja, ikke bare det. Livskvaliteten ble mye dårligere når jeg ikke fikk hvile og samle krefter, men ble liggende og vri meg i vått sengetøy.

Virket fra første dag

En omtale av naturproduktet Menakur fanget May Ingunns interesse. Hun hadde allerede prøvd omtrent alt som var å oppdrive av preparater mot overgangsplager, og var blitt skuffet hver gang.

– Jeg bestemte meg likevel for å prøve, slik at jeg i hvert fall kunne si at ingenting var uprøvd. Forventingene var altså ikke all verdens, men gleden ble desto større da jeg opplevde at Menakur virket fra dag én, sier May Ingunn.

thor
Fikk kontroll: Med Menakur har May fått bukt med overgangsplagene

Allerede natten etter at hun tok sin første tablett, var hetetoktene mye mindre plagsomme. Og slik fortsatte det: Snart kunne May Ingunn sove og godt og komfortabelt hele natten.

Helt ny hverdag

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men er så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne. God søvn gir meg overskuddet jeg trenger både på jobb og på fritiden.

– Det synes jeg er en klokkeklar beskjed: Menakur virker!

Ingen bivirkninger

Frykten for bivirkninger har ført til at May Ingunn er skeptisk til tradisjonelle østrogen-kurer. – Men Menakur har ingen bivirkninger. Derfor er det enklere å omfavne produktet. I tillegg forteller jeg venner og kjente i samme situasjon om Menakur. Det ville vært flott hvis mine erfaringer kan bidra til at andre kan få en litt lettere hverdag, sier May Ingunn.

Nå har vi solgt over 60 000 pakker! Det vil vi feire ved å tilby deg Menakur™ til HALV PRIS! Tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.