Menakur Magasinet

Menakur – for deg midt i livet

Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.

For kvinner er det en særlig sterk sammenheng mellom overgangsalderen og redusert beinmasse. Grunnen er at kroppen slutter å produsere østrogen. I tillegg til en rekke andre kjente overgangsplager, fører hormonelle endringer til tap av beinmasse – som gir større risiko for benskjørhet.

En av tre kvinner i Norge har benskjørhet

Tap av benmasse er ikke like merkbart som andre overgangsplager. Nettopp derfor er det viktig å være oppmerksom på fenomenet. Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder benskjørhet (osteoporose), som mildt sagt ikke er noe å trakte etter. Brudd i håndledd, hofter og så videre gir store plager for de som opplever det.

Ta kontroll over problemet- før det er for sent

I dag bruker flere tusen kvinner Menakur mot typiske symptomer på overgangsalder, og mange opplever at plagene deres blir mindre eller forsvinner – helt uten bivirkninger. Det skyldes Menakurs unike sammensetning av naturens egne «legemidler»: urter, mineraler og vitaminer. Blant annet inneholder hver tablett en anbefalt dose av både kalsium og vitamin D. Dette tilskuddet bidrar til å forebygge beintap og benskjørhet. Bestill her (vi har nå en kampanje hvor du får en prøvepakke helt gratis).

thor
Unike tabletter: 2 daglige tabletter gjør susen

Ved å starte inntaket nå, legger du et grunnlaget for en kropp med sterk benhelse. Menakur kan redusere bentap i kroppen og i tillegg inneholder produktet virkestoffer som motvirker hetetokter og andre typiske overgangsplager. I det hele tatt et produkt som kan ha en veldig positiv innvirkning på din overgangsalder.

Vondt i ryggen?

Et fall i hormonnivået kan ofte resultere i mer irritasjon i leddene, fordi østrogenet er med på å hindre betennelser og lignende. Irritasjon fører nemlig til smerter. Om du har vondt i ryggen for eksempel, kan grunnen ofte være så enkel som at du befinner deg i overgangsalderen.

Menakur er et norskutviklet naturpreparat som er utviklet spesielt for plager knyttet til overgangsalderen. Menakur kan erstatte tradisjonelle østrogenkurer når du vil gardere deg mot bivirkninger, og når du ønsker et naturlig alternativ til behandling med reseptbelagte medikamenter. Alt dette gjør Menakur til et ganske så genialt produkt for kvinner i overgangsalderen.

Kampanje – halv pris!

Vil du prøve Menakur for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til 174,- kroner, du betaler ingenting for frakt. Dette tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.