Menakur Magasinet

– Mine hetetokter har bedret seg

For at du skal få oppleve Menakur, gir vi deg nå en måneds GRATIS forbruk, levert rett hjem i din postkasse! Du betaler kun 79,- i porto.

Vi er overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra våre kunder. Det er mange som setter pris på Menakur. Nå feirer vi over 60 000 solgte pakker, og vi feirer det med et fantastisk tilbud: Vi gir deg en prøvepakke til halv pris! Du betaler 174 kroner og vi gir deg gratis frakt!

Mange fornøyde kunder

Menakur er utviklet for å hjelpe kvinner i deres overgangsalder. Etter flere års produktutvikling lykkes vi med å skape et produkt utelukkende basert på naturlige ingredienser – men med mye av de samme effektene som reseptbelagte behandlinger med østrogen. Flere tusen fornøyde kunder bruker i dag Menakur – og det med god effekt.

– Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene. Det hender ennå at jeg blir litt varm, men jeg er nå så lite plaget at det nesten ikke er verdt å nevne, sier May Ingunn.

thor

Menakur: For deg i overgangsalderen

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg mye bedre – at jeg våget å tro på det, smiler Turid.

Menakur hjelper deg med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Veldig mange opplever også å sove bedre. I tillegg inneholder Menakur vitamin-d, kalsium og magnesium. Dette er alle virkestoffer som er viktige for å styrke din benhelse etter overgangsalderen.

Kampanje – prøv gratis!

Vil du prøve Menakur å se om det er noe for deg? Benytt deg av vårt kampanjetilbud! Fyll i skjema nedenfor, så sender vi deg en prøvepakke til halv pris! Du betaler bare 174 kroner. PS! gratis frakt.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.