Menakur Magasinet

Nå gruer jeg meg ikke mer

Det første jeg tenkte da jeg bikket 40 år var at nå kommer jeg snart i overgangsalderen. Jeg føler meg jo fryktelig ung enda men en eller annen dag vil det jo skje også for meg. Overgangsalderen har alltid vært en fjern greie som jeg ikke har tatt stilling til. Ikke før i høst.

Jeg begynte å svette noe voldsomt en dag, og jeg trodde rett og slett det var noe galt med meg. Dagen etter så var det over og jeg tenkte ikke mer på hendelsen. Ikke før jeg satt og spiste middag med en venninne og vi begynt å snakke om det faktum at vi begge er ferdige med barn.
Så kom tema overgangsalderen opp og hun begynte å fortelle meg hvordan hun hadde opplevd det. Endringene som skjer i kroppen før og i løpet av overgangsalderen fører til en rekke forskjellige psykiske og fysiske symptomer, som kan oppfattes som ubehagelige. Hos henne hadde det vært, som hos meg masse hetetokter og svettetokter.

Jeg selv merket ikke noe mer til “plagene” men jeg har tenkt på det den siste tiden.

Hvordan vil det bli? Og hva skjer egentlig i overgangsalderen?

I overgangsalder produserer kroppen mindre østrogen, og de fleste kvinner opplever forskjellige plager og besvær.

En ny fase i livet.

Menakur hjelper deg i denne fasen!

Menakur er en unik sammensetning av ingredienser som kan hjelpe mot de aller fleste normale plagene under overgangsalderen.

Menakur inneholder blant annet B6 som være til hjelp mot hetetokter, humørsvingninger og manglende energi. Tillegg inneholder produktet virkestoffer som hjelper mot nattesvette og søvnvansker. Menakur inneholder også min favoritt: tranebær. Dette hjelper mot urinveisinfeksjoner.

Produktet er mer på å lette plagene og i noen tilfeller redusere plagene helt.

OG det fine med dette er at du faktisk kan få opp energien! Menakur gir økt energi, har i alle fall gjort det på meg!

Jeg har tatt 2 tabletter hver dag, i forbindelse med et måltid.

Innholdet i Menakur er altså helt naturlig.
Har du lyst til å prøve Menakur, kan det enkelt gjøres ved å fylle ut skjema nedefor. Da får du også første pakke til kun kr 159,-  ❤

 

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 0,- + porto 79,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg én måneds KOSTNADSFRI* forbruk, direkte hjem i postkassen.
* Du betaler kun 79 kr i frakt. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.