Menakur Magasinet

NYHET! MenaKur hjelper deg gjennom overgangsalderen!

MenaKur er et naturlig kosttilskudd utviklet for å hjelpe kvinner gjennom overgangsalderen. Den unike sammensetningen av ingredienser kan hjelpe mot de aller fleste normale plagene under overgangsalderen.

Hva gjør MenaKur?

Virkestoffene i Menakur er nøye utvalgt for optimal effekt ved overgangsalder. Rødkløver er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som ifølge flere studier kan redusere hetetokter og gjenopprette hormonbalansen i kroppen.

Menakur inneholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Menakur er i tillegg det eneste produktet mot overgangsplager som inneholder Tranebær, som kan lette og lindre ved urinveisinfeksjon.

Flere tusen fornøyde kvinner bruker MenaKur

Det er allerede flere tusen norske kvinner som bruker MenaKur. Et regelmessig inntak har gjort at problemer som nattesvette,hetetokter og dårlig nattesøvn har forsvunnet for våre kunder.

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden er det anbefalt å bruke et kosttilskudd som kan lette plagene.

MenakurBestill til Kampanje­pris

Vi feirer 19.632 solgte pakker og gir deg Menakur til halv pris!

Sendes i diskré emballasje direkte til postkassen. Prøv for kun kr. 189,- med gratis frakt.

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc