Menakur Magasinet

MenaKur hjelper deg gjennom overgangsalderen

Et naturlig kosttilskudd utviklet for å hjelpe kvinner gjennom overgangsalderen. Den unike sammensetningen av ingredienser hjelper mot de aller fleste normale plagene under overgangsalderen, og spesielt hetetokter.

Hva gjør MenaKur?

Virkestoffene i MenaKur er nøye utvalgt for optimal effekt ved overgangsalder. Rødkløver er rik på naturlige, østrogenlignende isoflavoner, som kan redusere hetetokter og gjenopprette hormonbalansen i kroppen. Menakur er det produktet som best kan gi bedre livskvalitet for de som opplever de typiske plagene som oppstår i overgangsalderen: Humørsvingninger, lite energi, søvnforstyrrelser og spesielt hetetokter.

May Ingunn: Menakur virket fra dag 1!

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig å ha funnet noe som hjelper mot hetetoktene, sier May Ingunn.

MenaKur inneholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet. Menakur er i tillegg det eneste produktet mot overgangsplager som inneholder Tranebær, som kan lette og lindre plager ved urinveisinfeksjon.

Flere tusen kvinner bruker MenaKur mot hetetokter

Det er allerede flere tusen norske kvinner som bruker MenaKur. Et regelmessig inntak har gjort at problemer som nattesvette, hetetokter og dårlig nattesøvn har forsvunnet for våre kunder.

90 % av kvinner opplever at overgangsalderen inntrer mellom 45 og 55 år, mens 5 % opplever at den inntreffer etter at de har fylt 55. I denne perioden er det anbefalt å bruke et kosttilskudd som kan lette plagene.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.