Menakur Magasinet

Bør jeg innta østrogentilskudd i overgangsalderen?

Vanlige plager i overgangsalderen er hetetokter, underlivsplager og søvnvansker. Mange har god effekt av østrogentilskudd, men behandlingen er omdiskutert på grunn av faren for alvorlige bivirkninger.

Hensikten med hormonbehandling er å erstatte det fallende østrogennivået i kroppen. Den vanligste behandlingen er en kombinasjon av østrogen og progesteron. Fortsatt er behandling med hormoner den mest brukte løsningen mot overgangsplager, men stadig flere søker alternative metoder. Grunnen er at hormonbehandling er forbundet med bivirkninger.

Kan hormonbehandling være farlig?

Det finnes flere alvorlige tilstander forbundet med østrogenbehandling. For eksempel viser studier av kvinner som bruker kombinert østrogen/progestin i 5 år fra de er 50 år, at av 1000 kvinner vil 3 flere utvikle invasiv brystkreft som følge av behandlingen. Tilsvarende vil 1 flere utvikle ovariekreft som følge av behandlingen. Denne lille økningen av risikoen for å få kreft er tilstede under behandlingen, men blir normalisert noen få år etter at man har sluttet med hormontilskuddet. Hormonbehandling ansees enda sikrere hvis du ikke har brystkreft eller dyp venetrombose i familien.

Ifølge reseptregisteret brukte 180.000 norske kvinner hormoner i forbindelse med overgangsalderen i 2016

Forskning viser også at hormonbehandling i 1 år eller mer kan øke risikoen for gallestein eller urininkontinens. Du kan også få mindre alvorlige bivirkninger med hormonbehandling som for eksempel uventede blødninger, ømme bryster, hodepine og humørsvingninger. Bivirkningene kan være forbigående. Vekten kan øke i begynnelsen, men går normalt tilbake etter en stund. *Kilde: helsenorge.no

Stadig flere bruker planteøstrogener

Det finnes en del generelle råd som vil hjelpe, blant annet mot hetetoktene: Du burde med fordel unngå krydret mat, varme omgivelser samt prøve å unngå stress så godt du kan. En annen direkte erstatning til hormonbehandling med østrogener, men ofte med like god effekt – er kosttilskudd av planteøstrogener. Stadig flere kvinner velger nå dette som sitt alternativ. Det er en grunn til det.

thor
Ble kvitt hetetoktene: Med Menakur har May fått bukt med overgangsplagene

Planteøstrogener er stoffer som ligner på østrogen. Soya-produkter som tofu og miso inneholder mye av dette stoffet. Det samme gjør bønner, linser, visse frukter og selleri. I dag finnes det spesial tilpassede kosttilskudd på markedet som baserer seg på slike planteøstrogener.

Menakur™ er et slikt tilskudd, og er basert på flere års produktutvikling. I dag er det flere tusen Skandinaviske kvinner som har gjort Menakur til sitt foretrukne valg. Produktet er et norskutviklet naturpreparat som er utviklet spesielt for plager knyttet til overgangsalderen. Menakur kan erstatte tradisjonelle østrogenkurer når du vil gardere deg mot bivirkninger, og når du ønsker et naturlig alternativ til behandling med reseptbelagte medikamenter. Menakur er det produktet i Norge som best kan gi bedre livskvalitet for de som opplever de typiske plagene som oppstår i overgangsalderen: Humørsvingninger, lite energi, søvnforstyrrelser og spesielt hetetokter.

Akkurat nå har vi en kampanje hvor vi gir deg Menakur til 50 % rabatt! Benytt skjemaet nedenfor. NB! Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.