Menakur Magasinet

Overgangsalderen er en livsfase

Overgangsalderen (klimakteriet) er perioden rett før, og når man slutter å menstruere. I årene før menopausen varierer og reduseres produksjonen av de kvinnelige kjønnshormonene.

Endringene som skjer i kroppen før og i løpet av overgangsalderen fører til en rekke forskjellige psykiske og fysiske symptomer, som kan oppfattes som ubehagelige.

Kvinners opplevelse av overgangsalderen varierer kraftig. Ca 85 % av kvinner i den vestlige verden vil i forbindelse med overgangsalderen kunne oppleve en eller flere endringer som:
• Hetetokter og svettetokter.
• Psykiske endringer som tretthet og/eller søvnløshet, irritabilitet og humørsvigninger.
• Tørrhet i skjede, mindre sexlyst og lett urininkontinens.

Gjør det lett for deg selv

Reduksjon i hormonproduksjonen og endringene i kroppen kan også føre til økt risiko for utvikling av tilstander som osteoporose (benskjørhet) og hjertekarforandringer. Man kan gjøre mye for å bedre livskvaliteten og helsesituasjonen i denne fasen av livet. Mange opplever at de med alderen blir mer trygge på seg selv og sine omgivelser. Gjør denne livsfasen til en spennende tid med mye livsglede og optimisme. Det er lov med hjelpemidler i denne fasen

Flere tusen har fått hjelp av MenaKur

Menakur inneholder bland annet B6 som være til hjelp mot hetetokter, humørsvingninger og manglende energi. Tillegg inneholder produktet virkestoffer som hjelper mot nattesvette og søvnvansker. I tillegg inneholder Menakur tranebær mot urinveisinfeksjoner.

Produktet har i dag hjulpet flere tusen kvinner med plager som oppstår i overgangsalderen.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.