Menakur Magasinet

Plages du med hetetokter?

Hetetokter er ofte ganske ubehagelige, men heldigvis helt ufarlige. Foreløpig vet vi ikke helt hva som er grunnen til at hetetoktene kommer, men det har sammenheng med fallende østrogennivå.

Svært mange kvinner merker hetetokter ved inngangen og i selve overgangsalderen. En fjerdepart av de berørte merker hetetoktene før endelig overgangsgalder, mens de resterende føler det mest like etterpå.

Noen kvinner har hetetokter bare om natten,med det resultat det forstyrrer søvnrytmen. Andre kvinner merker ikke så mye til hetetoktene, og synes derfor det er til å leve med. Men mange kan også ha hetetokter nesten hver time. Da blir problemet veldig følt, og hele livssituasjonen til vedkommende blir meget ubehagelig.

Hetetoktene kan vare fra ett til fem år, men kan endre grad av hyppighet innenfor disse årene. En god del kvinner lever med plagene over flere år, kanskje så mye som 10-15 år.

Hva er løsningen?

Den mest effektive behandlingen er i mange tilfellet et tilskudd som kan få bukt med problemet. Har du hetetokter av en viss grad, kan kosttilskudd anbefales. Mange blir kvitt problemene sine ved regelmessig bruk.

Naturlig løsning på problemet – bruk Menakur

Menakur kan benyttes som en erstatning til medisinsk østrogenbehandling der hvor faren for bivirkninger er stor, eller man selv ønsker et naturlig og trygt alternativ med høy effekt.

Inntaket av Menakur vil bidra til å kunne lette plagene dine. Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig og opplever både kraftig reduserte og helt forbigående plager.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.