Menakur Magasinet

Plages du med hetetokter?

Hetetokter er ofte ganske ubehagelige, men heldigvis helt ufarlige. Foreløpig vet vi ikke helt hva som er grunnen til at hetetoktene kommer, men det har sammenheng med fallende østrogennivå.

Svært mange kvinner merker hetetokter ved inngangen og i selve overgangsalderen. En fjerdepart av de berørte merker hetetoktene før endelig overgangsgalder, mens de resterende føler det mest like etterpå.

Noen kvinner har hetetokter bare om natten,med det resultat det forstyrrer søvnrytmen. Andre kvinner merker ikke så mye til hetetoktene, og synes derfor det er til å leve med. Men mange kan også ha hetetokter nesten hver time. Da blir problemet veldig følt, og hele livssituasjonen til vedkommende blir meget ubehagelig.

Hetetoktene kan vare fra ett til fem år, men kan endre grad av hyppighet innenfor disse årene. En god del kvinner lever med plagene over flere år, kanskje så mye som 10-15 år.

Hva er løsningen?

Den mest effektive behandlingen er i mange tilfellet et østrogentilskudd. Har du hetetokter av en viss grad, er østrogenbehandling ofte å anbefale hvis det ikke ut fra medisinske eller personlige grunner er naturlig å la det være. Mange undersøkelser peker på at plagene reduseres med opptil 80 prosent.

Naturlig løsning på problemet – bruk Menakur

Menakur kan benyttes som en erstatning til medisinsk østrogenbehandling der hvor faren for bivirkninger er stor, eller man selv ønsker et naturlig og trygt alternativ med høy effekt.

Inntaket av Menakur vil bidra til å kunne lette plagene dine. Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig og opplever både kraftig reduserte og helt forbigående plager.

MenakurBestill til Kampanje­pris

Vi feirer 19.632 solgte pakker og gir deg Menakur til halv pris!

Sendes i diskré emballasje direkte til postkassen. Prøv for kun kr. 189,- med gratis frakt.

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc