Menakur Magasinet

Pubertale femtiåringer

Alle husker vel sin egen pubertet, med kviser og keitete romanser og følelsen av at alle andre hadde det så mye bedre enn en selv. Hvis man vil, kan man se på overgangsalderen som en slags «andre pubertet», bare at den går i revers. 

For akkurat som i ungdommen er det nemlig hormoner som spiller hovedrollen og påvirker alt fra søvn til selvfølelse. Og akkurat som puberteten går overgangsalderen over.

 

Du er ikke syk
La oss slå det fast med én gang: Overgangsalderen er ikke en sykdom. Det er en livsfase som er helt naturlig, og som alle kvinner skal gjennom, enten de vil eller ei. Det finnes ingen kur eller medisin som kan gjøre deg «frisk», men du har store muligheter til å gjøre denne fasen mindre plagsom enn den trenger å være. Blant annet er det å spise sunt og mosjonere like bra i overgangsalderen som i alle andre aldre.

Det er bare hormoner
Kanskje har du hatt tenåringer i hus og trøstet dem når de har stått foran speilet og sturet over kviser, for store eller små neser, for langt eller kort hår, for smale eller brede lepper. Kanskje har du sagt: «Slapp av, det går over. Det er bare hormoner.» Kanskje skal du snu speilet og si det samme til deg selv når du selv blir deppa fordi kroppen forandrer seg – eventuelt la den småkvisede tenåringen si det samme med dårlig skjult skadefryd.

Nei. Det er ikke en «overskuddsalder».
Mange mener at ting ikke handler om hvordan du har det, men hvordan du tar det. Det er det mye sant i, men ikke hør på dem som prøver seg med å si at overgangsalderen er en «overskuddsalder». Når du er trøtt i hver celle av kroppen fordi du har sovet dårlig i flere måneder på grunn av nattesvette og indre uro, er det siste du trenger å høre at du egentlig sitrer av overskudd. Gi overgangsalderen den plassen den trenger, og prøv så langt det er mulig å akseptere den for det den er: en arbeidsetappe på denne merkelige reisen vi kaller livet.

Ta frem din indre tenåring
Å være i overgangsalderen er som å være i puberteten, bortsett fra at du er gammel nok til å sette pris på fordelene. For eksempel at du har vide fullmakter og kan skylde på hormoner og «at ingen forstår meg» når du har behov for å utagere litt. Du kan bruke penger på ufornuftige ting og av og til nekte å være med i middagsselskaper. Du kan låse døren på soverommet fordi «du vil være for deg selv», eller reise på spa med venninner fordi det er det eneste som hjelper. Mulighetene er nesten uendelige, men vi vil på et generelt grunnlag oppfordre deg til å holde det på et fornuftig ufornuftig nivå.

Få hjelp
Vi kan spøke litt med overgangsalderen, men det betyr ikke at vi ikke skal ta den på alvor. Tross alt er det den største hormonelle forandringen i kroppen din siden ungdomsskolen. Dessuten opptrer den forskjellig fra kvinne til kvinne – noen merker den knapt, mens andre opplever svært svekket livskvalitet.

Derfor er det et godt råd å ha god kontakt med din fastlege gjennom hele fasen og gjøre ditt beste for å lindre plagene selv.

Et annet godt råd er å sørge for å få i deg riktige næringsstoffer, for eksempel gjennom et kosttilskudd som Menakur. Tilskuddet er skapt nettopp for deg som befinner deg i overgangsalderen – og har bidratt til at flere tusen kvinner har fått bukt med sine problemer.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.