Menakur Magasinet

– Jeg trodde det var for godt til å være sant

Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.

– Jeg tenker ofte på mødrene våre. I den generasjonen var det mange som led seg gjennom overgangsalderen på egen hånd. Slik ble ikke snakket om. I våre dager er vi litt flinkere, men jeg synes det bør være enda større åpenhet rundt overgangsplager. Det er viktig å snakke om noe som rammer så mange, sier Turid Helene Dahl.

Hetetoktene kom som anfall

Turid har selv følt problemene på kroppen. Gjennom lang tid slet hun med voldsomme hetetokter, som rammet annenhver time døgnet rundt. Det gikk kraftig ut over livskvaliteten.

Det verste er at man blir så utslitt

– Jeg sammenligner det med å få anfall. Hetetoktene kom plutselig og var så intense at jeg bare løpe bort til nærmeste vindu og åpne det på vidt gap. Det er selvsagt ubehagelig å oppleve slikt på jobben, men det verste er likevel at man blir så utslitt, forteller Turid.

Søvnløse netter

Hetetokter på dagtid var ille, men nettene var verst, forteller Turid. Hun fikk lite og svært oppstykket søvn, noe som gikk ut over både energien og humøret.

– Jeg er vant til å være aktiv, både fysisk og mentalt. Nå mistet jeg imidlertid overskuddet og gnisten. I tillegg led jeg ofte av sterk hodepine, sier hun.

thor
Prøvepakke: Turid følte seg raskt bedre etter å ha brukt Menakur

Da hun kom over en omtale av naturpreparatet Menakur, og leste om andre kvinner som hadde gode erfaringer med dette, bestemte hun seg for å prøve produktet.

– Det rare er at jeg merket bedring ganske raskt. Jeg var imidlertid opptatt av å ikke selge skinnet for tidlig, så jeg gikk nærmest og ventet på tilbakefall. Det var først da jeg hadde brukt opp det første brettet med tabletter – og følte meg uendelig mye bedre – at jeg våget å tro på det, smiler Turid.

Menakur fjernet hetetoktene

I dag er hetetoktene redusert til et nivå som ikke plager henne i hverdagen. Den sterke hodepinen forsvant også i dragsuget. Turid har fått nattesøvnen tilbake, og med den: energi, overskudd og humør.

– Det kan samboeren min bekrefte, ler Turid, som alltid har vært skeptisk til østrogen og legemidler.

Menakur er et 100 prosent naturlig produkt

– Det er unødvendig at hver enkelt skal slite for seg selv. Hvis min historie kan bidra til at noen andre kan få hjelp, vil det være en stor glede.

Vi feirer over 35 000 solgte pakker i hele Desember, og lar deg prøve Menakur til kun 174,-. Det er 50% rabatt! NB! Tilbudet varer så lenge varelageret rekker.

MenakurVi feirer over 60 000 solgte forpakninger

Jeg vil gjerne prøve Menakur til HALV PRIS. Vi gir deg gratis frakt på din forsendelse

Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Hent adresse", eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Din rabattkode er godkjent! Gratulerer, du får første pakke med Menakur til kun kr 89.

Ja takk! Jeg vil bestille Menakur til kun 174,- for en måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg etter 30 dager motta 2 måneders forbruk til kun 699,-. I abonnementet vil du annenhver måned motta MenaKur for kun 349,5,- per måned (kr 699,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelig for deg!

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

postenbringetc

Har du ennå ikke prøvd Menakur?

Vi er stolte over at tusenvis av kvinner i Norden velger Menakur for å få kontroll på sine plager i overgangsalderen. Vi er overveldet over den fantastiske mottagelsen Menakur har fått og vi setter virkelig pris på positive kommentarer fra våre kunder. Nå feirer vi over 60 000 solgte forpakninger, og vi feirer det med et fantastisk tilbud:

For at du skal få den ekte Menakur-følelsen, gir vi deg 1 mnd. forbruk til kun HALV PRIS! Vi spanderer gratis frakt, og pakken leveres direkte hjem i postkassen din.
Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én gang pr husstand.