Menakur Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om Menakur™ og vår leveringstjeneste.

 1. Hvor mange tabletter skal jeg ta daglig?

  Den anbefalte døgndosen er 2 tabletter per dag, og bør ikke overskrides. Les mer om bruk og dosering her.

 2. Hvor lang tid tar det før jeg merker effekt?

  De fleste merker effekt etter 2 uker til 3 måneders bruk grunnet individuelle forutsetninger. Det vil alltid være individuelle faktorer som spiller inn. Noen kunder rapporterer om effekt etter kun 6-7 dagers bruk, mens andre opplever meget god effekt etter 4 måneders bruk. Er du usikker på din status kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning og endring av doseringsbehov og leveringsintervall.

 3. Hva er forskjellen på grønne og vanlige kaffebønner?

  Ved brenning av vanlige kaffebønner forsvinner det kraftige virkestoffet klorogensyre. Menakur™ er laget på ferske, ubrente grønne kaffebønner. Når kaffen brennes, blir bønnene brune. Før de brennes er kaffebønnene grønne. Med vår metode tar vi vare på alle de kraftige virkestoffene, samtidig som vi har klart å jobbe frem en eksepsjonell god smak.

 4. Hvor lenge varer en pakke med Menakur™?

  En pakke inneholder 30 porsjonsposer og varer i en måned ved anbefalt dosering på 1 porsjonspose per dag. Har du individuelle behov kan du kontakte kundeservice for rådgivning.

 5. Kan jeg drikke Menakur™ på tom mage?

  Ja, du kan fint drikke Menakur™ på tom mage, selv om vi vil anbefale et lett måltid før inntak. Effekten av kaffen vil imidlertid være den samme som ved inntak med måltid. Les mer om bruk og dosering her

 6. Når på dagen bør jeg innta Menakur™?

  Tablettene kan inntas samlet ved ønsket tid på dagen, eventuelt en tablett om morgenen og en tablett om kvelden før leggetid. Du kan allikevel innta Menakur™ når du vil i løpet av dagen, avhengig av når du opplever de kraftigste plagene.

 7. Kan jeg bruke produktet sammen med medisiner?

  Menakur™ er et naturlig produkt som i utgangspunktet kan brukes sammen med medisiner. Er du i midlertidig usikker bør du alltid konsultere deg med din fastlege før bruk om du benytter reseptbelagte medisiner.

 8. Hva inneholder Menakur™?

  Her kan du lese mer om ingrediensene i Menakur™ og hvordan de virker.

 9. Vi er flere i husstanden som bruker produktet, kan vi få rabatt?

  Dersom dere er flere på samme adresse som benytter produktet kan dere kontakte kundeservice og få en familierabatt. Vi anbefaler at en av dere bestiller først, og deretter tar kontakt slik at vi har en oppføring i ordresystemet å forholde oss til.

 10. Forplikter jeg meg til noe når jeg bestiller Menakur™?

  Nei, vi selger Menakur™ som et abonnement uten bindingstid. Du får første pakken til halv pris for å prøve produktet, deretter får du tilsendt en pakke hver måned til ordinær pris. Du kan si opp leveringstjenesten når du måtte ønske, men senest 14 dager før utsendelse av neste pakke i tjenesten. Dette er fordi vi sender pakker tidligere slik at de er i postkassen din akkurat 1 måned etter den forrige. Vi ønsker ikke at du skal ha opphold i inntaket av Menakur™, slik at du opplever maksimal effekt av produktet. Du kan også handle 6 eller 12 pakker uten abonnement til en rabattert pris.

 11. Jeg skal på ferie og ønsker å hoppe over en eller to forsendelser, hvordan?

  Ikke noe problem! Vi kan skreddersy et leveringsopplegg akkurat deg! Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte kundeservice

 12. Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål, hva gjør jeg?

  
Kontakt oss! Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som hjelper deg med alt fra personlig rådgivning til kundeforhold. Kontakt kundeservice i dag for hjelp, vi er her for deg.

 

Kontakt Bestill