Menakur Ingred­ienser

Unik sammensetning

Menakur kan brukes trygt over tid. Innholdet i Menakur er helt naturlig, og produktet kan derfor brukes uten fare for uønskede bivirkninger. Ved inntak kan du dempe plagene forbundet med overgangsalder.

Ingrediensene i Menakur kan lindre plagene du kan oppleve i forbindelse med overgangsalderen, som nattesvette og hetetokter. Menakur inneholder også virkestoffer som er viktig for benhelsen til kvinner i overgangsalderen. Menakur er naturlig produkt som kan motvirke dine overgangsplager, og inneholder dokumenterte ingredienser med stor synergieffekt. Her kan du lese mer om hovedingrediensene.

RødkløverRødkløver

Rødkløver kan lette hetetokter og nattesvette i overgangsalderen, grunnet innholdet av isoflavoner i plantens blomst og blader. Dette er østrogenlignende stoffer kjent som fytoøstrogen, som hjelper til å opprettholde normale østrogennivåer gjennom overgangsalderen. Rødkløver virker i tillegg hormonbalanserende, og innholdet av fytoøstrogener deler mange egenskaper med det kvinnelige kjønnhormonet østrogen.

tranebaerTranebær

Menakur inneholder også tranebær. Tranebær er en kilde til vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Tranebær har også et høyt kostfiberinnhold som er gunstig for fordøyelsen.

AlfalfaAlfalfa (Blålusern)

Alfalfa inneholder fytoøstrogen, som bidrar til behandling av symptomer assosiert med overgangsalderen. Alfalfa bidrar til å redusere vanlige plager i overgangsalderen.

BiotinBiotin

Biotin bidrar til å opprettholde normale slimhinner, noe som ofte er et problem i overgangsalderen. I tillegg bidrar biotin til normal psykologisk funksjon.

MagnesiumMagnesium

Magnesium bidrar til en reduksjon av tretthet og utmattelse, noe de fleste opplever i overgangsalderen. Flere kvinner opplever også svekkede ben og utvikling av osteoporose, og magnesium hjelper derfor også ved å bidra til opprettholdelsen av normale ben.

 

Bruk og dosering