Menakur Ingred­ienser

Fakta

Ingredienser per døgndose (2 tabletter)

Magnesium 100mg (27%*)
Kalsium 160mg (20%*)
Vitamin B3   20mg (125%*)
Vitamin B6     4mg (286%*)
Vitamin B2     2mg (143%*)
Biotin 200µg (400%*)
Folsyre 200µg (100%*)
Vitamin D3    10µg (200%*)
IngredienserMagnesiumsitrat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), linfrøljeekstrakt (Linum usitatissimum L.,), soyabønneekstrakt( 40 % isoflavoner), rødkløverekstrakt (Trifolium pratense L.), alfaafaekstrakt (Medicago sativa L.), tranebærekstrakt (Vaccinium oxycoccus L.), fyllstoff (kalsiumfosfat dehydrat), stabilisator (kroskaramellose, silisiumdioksid), tabletthjelpestoff (magnesiumsalt av fettsyrer), nicotinamis (Vitamin B3), pyridoxin hydroklorid (Vitamin B6), riboflavin (Vitamin B2), folsyre, biotin. Overflatebehandling: HPMC, jernoxid, titandioksyd, glycol.KosttilskuddKosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Menakur er rettet mot kvinner fra ca. 50 år og oppover.

Unik sammensetning

Menakur kan brukes trygt over tid. Innholdet i Menakur er helt naturlig, og produktet kan derfor brukes uten fare for uønskede bivirkninger. Ved inntak kan du dempe plagene forbundet med overgangsalder, og til slutt oppleve at plagene forsvinner.

Ingrediensene i Menakur virker raskt og lindrer plager du kan oppleve i forbindelse med overgangsalderen, som nattesvette, hetetokter og lett hodepine samt ledd­ og muskelplager. Ingen andre naturlige virkemidler på markedet har et mer komplett virkningsområde. Menakur er det eneste produktet du behøver for å motvirke dine overgangsplager, og inneholder dokumenterte ingredienser med stor synergieffekt. Her kan du lese mer om hovedingrediensene.

RødkløverRødkløver

Rødkløver kan lette hetetokter og nattesvette i overgangsalderen, grunnet innholdet av isoflavoner i plantens blomst og blader. Dette er østrogenlignende stoffer kjent som fytoøstrogen, som hjelper til å opprettholde normale østrogennivåer gjennom overgangsalderen. Rødkløver virker i tillegg hormonbalanserende, og innholdet av fytoøstrogener deler mange egenskaper med det kvinnelige kjønnhormonet østrogen.

tranebaerTranebær

Tranebær er effektivt for behandling og forebygging av urinveisinfeksjoner. Ved en infeksjon vil et forhøyet bakterieinnhold i urinen kunne gi smerter ved vannlating, og i noen tilfeller kan infeksjonen også spre seg til urinblæren. Ved inntak av tranebær gjør syreinnholdet bærene urinen sur, noe som skaper et miljø bakteriene ikke overlever. Virkningen av tranebær er dokumentert gjennom kliniske studier.

AlfalfaAlfalfa (Blålusern)

Alfalfa inneholder fytoøstrogen, som effektivt bidrar til behandling av symptomer assosiert med overgangsalderen. Alfalfa bidrar til å redusere hodepine, hetetokter, tørrhet i skjeden, tap av sexlyst, depresjon og humørsvingninger.

BiotinBiotin

Biotin bidrar til å opprettholde normale slimhinner, noe som ofte er et problem i overgangsalderen. I tillegg bidrar biotin til normal psykologisk funksjon som kan motvirke humørsvingninger.

MagnesiumMagnesium

Magnesium bidrar til en reduksjon av tretthet og utmattelse, noe de fleste opplever i overgangsalderen. Flere kvinner opplever også svekkede ben og utvikling av osteoporose, og magnesium hjelper derfor også ved å bidra til opprettholdelsen av normale ben.

 

Bruk og dosering