Menakur Magasinet

 • – Hetetokter på våren og sommeren

  – Hetetokter på våren og sommeren

  Den vanligste plagen norske kvinner i overgangsalderen opplever, er hetetokter. Hetetokter er en plutselig varmefølelse i kroppen, som kan være både ubehagelig og sjenerende. Kjenner du deg igjen? Spesielt om våren og sommeren er hetetoktene plagsomme. Menakur™ har blitt en løsning for mange Norske kvinner – og nå kan du prøve produktet GRATIS!
 • Menakur – for deg midt i livet

  Menakur – for deg midt i livet

  Hormonforandringer hos kvinner midt i livet gjør dem mer utsatt for tap av beinmasse. I denne livsfasen er det ekstra viktig å tilføre kalsium og vitamin D, stoffer som styrker benhelsen.
 • – Alle kvinner i overgangsalderen burde bruke dette

  – Alle kvinner i overgangsalderen burde bruke dette

  At stadig flere av våre kunder kommer med denne tilbakemeldingen, gjør oss unektelig veldig stolte! Vi feirer nå over 60 000 solgte pakker og gir deg muligheten til å prøve – helt GRATIS!
 • 9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur

  9 av 10 kvinner i overgangsalderen velger Menakur

  Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte. Norske kvinner er så fornøyd med Menakur, at hele 9 av 10 kunder anbefaler produktet til andre kvinner i overgangsalderen
 • Flere tusen norske kvinner har blitt kvitt hetetoktene!

  Flere tusen norske kvinner har blitt kvitt hetetoktene!

  Når kvinner kommer i 40-års alderen skjer det gradvise forandringer i kroppen. Man merker forskjellige og uklare signaler fra kroppen, og plagene som oppstår i overgangsalderen kan for mange være svært ubehagelige. Menakur™ ble utviklet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen på en naturlig måte.
 • – Jeg trodde det var for godt til å være sant

  – Jeg trodde det var for godt til å være sant

  Kvinner kan bli flinkere til å snakke om overgangsplager, mener Turid Helene Dahl. Hun har selv slitt med voldsomme hetetokter, som forsvant etter at hun oppdaget naturpreparatet Menakur.
 • Slik ble Anita kvitt hetetoktene
  Benhelse

  Slik ble Anita kvitt hetetoktene

  – Det var ti somre under dyna og umulig å sove, sier Anita Kristoffersen (52). Med Menakur ble hun kvitt hetetoktene og fikk nattesøvnen tilbake.