Menakur Slik virker det

Overgangsalder uten ubehag

Menakur er et norskutviklet produkt som kan hjelpe med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter og svettetokter. Menakur anbefales deg som ikke ønsker å benytte reseptbelagt østrogenbehandling grunnet bivirkninger, men heller ønsker et naturlig alternativ.

Effektive ingredienser

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer, blant annet rødkløver,soya, magnesium og B-vitaminer.  Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Synergieffekt

Synergieffekten som oppstår ved regelmessig inntak av Menakur kan være med på å dempe plagene i forbindelse med overgangsalder.

Menakur og overgansalderenOvergangsalderen

De fleste kvinner kommer i overgangsalderen en gang mellom 40 og 60 år. I denne livsfasen synker østrogenproduksjonen i takt med at kvinnens eggstokker gradvis slutter å fungere, og til slutt opphører menstruasjonsblødningene helt (menopause). De reduserte østrogennivåene kan føre med seg er rekke ulike plager. Hetetokter, nattesvette og søvnforstyrrelser som følge av nattesvette er blant de vanligste. Mange kvinner får plager i løpet av overgangsalderen.

En naturlig fase i livet

På samme måte som puberteten, er også overgangsalder en naturlig fase i livet og i kroppens utvikling. Det er ikke en sykdom, men en naturlig prosess alle kvinner går gjennom. Det er svært viktig å poengtere dette. Man må være klar over at overgangsplager oppstår for alle kvinner, og er helt normalt. Overgangsplager er ikke farlige, men de kan absolutt gi redusert livskvalitet i flere år.

Bruk Menakur

Inntaket av Menakur vil bidra til å lette plagene dine. Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig og opplever både kraftig reduserte og helt forbigående plager.

Menakur inneholder aktive og virkningsfulle ingredienser

Menakur – for kvinner i overgangsalderen

Menakur er et alternativ for kvinner som ønsker en naturlig løsning på sine overgangsplager, og inneholder ingredienser som er godt kjent for å kunne bidra i denne fasen.

Menakur er utviklet for å takle flere av problemområdene i overgangsalderen.