Menakur Slik virker det

Menakur for en problemfri overgangsalder

Overgangsalder uten ubehag

Menakur er et norskutviklet produkt som kan hjelpe med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Menakur anbefales deg som ikke ønsker å benytte reseptbelagt østrogenbehandling grunnet bivirkninger, men heller ønsker et naturlig alternativ.

Fakta

Menakur er et komplett preparat mot overgangsplager

Menakur kan benyttes som en erstatning til medisinsk østrogenbehandling der hvor faren for bivirkninger er stor, eller man selv ønsker et naturlig og trygt alternativ med høy effekt.

Menakur motvirker

  • Hetetokter
  • Humørsvingninger
  • Nedstemthet
  • Energiløshet
  • Urinveisinfeksjoner
  • Nattesvette
  • Søvnvansker

Effektive ingredienser

Menakur inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Menakur er basert på en kombinasjon av virkestoffer, blant annet rødkløver, som kan bidra med å håndtere de typiske tegn som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Menakur inneholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar ytterligere til regulering av hormonell aktivitet.

Synergieffekt

Synergieffekten som oppstår ved regelmessig inntak av Menakur kan være med på å dempe plagene i forbindelse med overgangsalder, og til slutt sørge for at kroppen din fungerer uten disse problemene.

Menakur og overgansalderenOvergangsalderen

De feste kvinner kommer i overgangsalderen en gang mellom 40 og 60 år. I denne livsfasen synker østrogenproduksjonen i takt med at kvinnens eggstokker gradvis slutter å fungere, og til slutt opphører menstruasjonsblødningene helt (menopause). De reduserte østrogennivåene kan føre med seg er rekke ulike plager. Hetetokter, nattesvette og søvnforstyrrelser som følge av nattesvette er blant de vanligste. 4 av 5 kvinner får plager i løpet av overgangsalderen.

En naturlig fase i livet

På samme måte som puberteten, er også overgangsalder en naturlig fase i livet og i kroppens utvikling. Det er ikke en sykdom, men en naturlig prosess alle kvinner går gjennom. Det er svært viktig å poengtere dette. Man må være klar over at overgangsplager oppstår for alle kvinner, og er helt normalt. Overgangsplager er ikke farlige, men de kan absolutt gi redusert livskvalitet i flere år.

Bruk Menakur

Inntaket av Menakur vil bidra til å lette plagene dine. Innholdet er basert på helt naturlige ingredienser, og produktet kan brukes regelmessig over tid uten fare for uønskede bivirkninger. Det er i dag flere tusen kvinner som bruker Menakur regelmessig og opplever både kraftig reduserte og helt forbigående plager.

Menakur inneholder aktive og virkningsfulle ingredienser

Menakur er det mest komplett og effektive preparatet på markedet

Ingen andre naturlige preparater på markedet har et mer komplett virkningsområde. Menakur er det eneste produktet du behøver for å motvirke dine overgangsplager, og inneholder dokumenterte ingredienser med stor synergieffekt.

Menakur er utviklet for å takle flere av problemområdene i overgangsalderen, i tillegg til å lindre noe under urinveisingfeksjon grunnet innholdet av tranebær. Dette gjør Menakur til et produkt som anbefales brukt gjennom hele overgangsalderen.

Menakur kan hjelpe mot: Utmattelse, svimmelhet, irritasjon, hodepine, depresjon, vektøkning, humørsvingninger, søvnproblemer, nattesvette, nedstemthet og energiløshet.